Bieders / geïnteresseerden

Je woning online kopen of verkopen kan heel gemakkelijk op het nieuwe digitale platform Biedenopdathuis.nl

Dit platform maakt het biedingsproces open en transparant, waardoor iedere geïnteresseerde een gelijke kans krijgt.

Woning kopen via Biedenopdathuis.nl

Als je wel eens hebt meegedaan aan een gesloten inschrijving, weet je hoe frustrerend dat soms kan zijn: omdat je niet ziet hoe hoog de andere geïnteresseerden bieden, is het lastig een afweging te maken hoe hoog je eigen bod moet zijn.

Het platform van Biedenopdathuis maakt het geïnteresseerden juist makkelijk bij het doen van een bod: als koper kan je namelijk wél zien wat anderen geboden hebben en heb je bovendien de mogelijkheid je bod tijdens het biedproces nog aan te passen.

Hoe werkt kopen via Biedenopdathuis.nl?

Een huis kopen via Biedenopdathuis.nl is eenvoudig en laagdrempelig. Zodra het biedproces start maak je een account aan en kun je een bod doen. Aan dat bod kun je de door jou zelf opgestelde ontbindende voorwaarden koppelen. Tijdens het biedproces heb je steeds inzicht in de biedingen van anderen en kun je ervoor kiezen je bod aan te passen of je ontbindende voorwaarden te veranderen. Zo heb jij de regie in eigen hand!

Via een kloksysteem kun je de start en eindtijd van de bieding volgen. Je kunt zo vaak een bod uitbrengen als je zelf wilt. Ook kan je tijdens het proces de ontbindende voorwaarden aanpassen. Als in het laatste kwartier voor sluiting er nog wordt geboden dan wordt het biedingsproces automatisch steeds met een kwartier verlengd.

Als het biedingsproces is gesloten, bepaalt de verkoper aan wie de woning gegund wordt. Hierbij is het hoogste bod niet altijd leidend, de verkoper kan ook gaan voor de koper met de meest gunstige voorwaarden.

Welke woningen worden verkocht via Biedenopdathuis.nl?

Biedenopdathuis.nl biedt een geselecteerd woningaanbod aan waarvan de verkopers gekozen hebben voor de transparantie waar de markt om vraagt. De gedetailleerde info van deze woningen is te vinden op Funda.nl en/of bij de verkopende makelaar.