Woning verkopen via Biedenopdathuis.nl

Het platform van Biedenopdathuis.nl zorgt bij het verkopen van je woning voor een eerlijk en transparant verkoopproces met maximaal haalbare opbrengst. Dankzij Biedenopdathuis.nl krijgen alle geïnteresseerden een gelijke kans: kopers kunnen via het platform zien wat de andere biedingen zijn en vervolgens hun bod naar wens nog aanpassen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen kan van het platform gebruik maken, zowel makelaars als particuliere verkopers. Wij zetten jouw woning in het systeem, met de startprijs, datum en begin-en eindtijd van het biedingsproces. Jij of je makelaar ontvangt een link naar de woning op het platform, welke je kan plaatsen in je Funda-vermelding, in je brochures, op social media ed. De plaatsingskosten bedragen € 500,- excl. Btw.  Hiervoor ontvang je een factuur. Daarnaast kan je extra diensten van ons afnemen zoals bijv. een koopcontract. Kijk hiervoor onder “Extra diensten”. Daarna kan het bieden op jouw huis beginnen. Potentiële kopers kunnen een bod doen met ontbindende voorwaarden. Zij hebben daarnaast inzicht in de biedingen van anderen en kunnen hun bod tussentijds hoger neerzetten of de ontbindende voorwaarden aanpassen.

Als de bieding is gesloten krijg je het gehele overzicht van de gedane biedingen en bepaal je samen met je makelaar voor welke koper je gaat en met wie je dus een koopovereenkomst wil sluiten. Je kan kiezen voor de persoon met het hoogste bod, maar je kan ook gaan voor de koper met de voor jou meest gunstige voorwaarden.

Biedenopdathuis.nl is hét moderne platform om het beste uit je woning te halen!

 

Enthousiast geworden en geïnteresseerd in je woning verkopen via Biedenopdathuis.nl maar nog vragen? Neem contact met ons op!